Saturday, November 20, 2010

Outing Lomo...

Mata-mata banyak yang menjeling...memandang kearah kami( aku n tunang )....apa yang mereka fikirkan bila lihat kami mengambil gambar menggunakan kamera plastik ni ( aqua pix camera )....hahaha...peduli lah apa orang nak cakap...






Peluang pergi ke bandaraya Melaka tidak dipersiakan..berbekalkan kamera aqua pix ni kami ronda-ronda ambil gambar..tak kira mana je rasa nak petik punat kamera ni aku snap je...hahaha...







 Masa yang agak singkat membataskan pergerakan kami untuk berjalan lebih jauh..hanya sekitar Kg.Mortan dan kawasan yang berdekatan je...
Tak sabar rasanya aku nak tengok hasil dari kamera ni...Cantik ke tak..?tu semua tak penting...aku masih belaja lagi...ini pun baru beberapa kali je aku menguji kamera ini...banyak lagi film-film yang belum aku cuba lagi...yeah...!!!



Yati ( tunang )

6 Komen:

Cik Wa said...

comey lerr kamera tu....nak pinjam...ngeee~~~

zahead san said...

maap cik wa...xdapat la nk bg pinjam...beli la..Rm50 je..hahaha

Cik Wa said...

serius ke rm50??? murah je...ye2 jek...

zahead san said...

yela...kamera shj..jenis aqua pix..tngk kt page shop...film yg murah bru rm17-rm20..

b___d said...

cantek lah....
ajar la skit...
camera ape tuh

zahead san said...

just follow je blog ni...hu9
analog kamera

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...